foto_marionbell_website

De Therapeut: Marion Bell

Ik stel me graag aan je voor…

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met man, onze kinderen, kleinkinderen en vrienden. Daarnaast wandel en fiets ik graag. Doe do-in en mediteer. Ik ben graag creatief en muzikaal bezig. Ik ben 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg.

In mijn zoektocht op weg naar balans kwam ik in aanraking met Shiatsu. Dit sprak me zo aan dat ik in 2012 begonnen ben aan de opleiding aan het Instituut voor Shiatsu Massage Therapie; Academie Qing-Bai te Breda. Ik heb deze opleiding met succes afgerond in 2015.

De opleiding Medische Westerse Basiskennis aan de Academie Qing-Bai om de vertaalslag te kunnen maken tussen Oosterse geneeskunde en Westerse geneeskunde heb ik afgerond en het CPION/SHO diploma gehaald. Ik ben lid geworden van De Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT en beëdigd als Natuurkundig Therapeut. Dit alles zodat de behandelingen vergoedt zullen worden, wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Ik luister en kijk naar jouw hulpvraag. Ik voel en werk vanuit intuïtie, ervaring, verstilling en kennis en ga graag met jou aan de slag door middel van Shiatsu Therapie.